• Meer dan 40 jaar ervaring
  • Erkend specialist in schoorsteenvegen
  • Aangesloten bij ASPB en NHK

Klantbeoordelingen

Uw mening, belangrijk!
Zonder uw mening kunnen wij ons niet verbeteren. En eerlijk is eerlijk, een complimentje horen we ook graag!

Rita & Jan
10,0 / 10

-

Rita en Jan.Wij hebben een prima ervaring maken goede en duidelijk afspraken klant gericht staan altijd voor je klaar als er onverwacht wat is.Kennis gericht personeel zijn vriendelijk…
Rita en Jan.Wij hebben een prima ervaring maken goede en duidelijk afspraken klant gericht staan altijd voor je klaar als er onverwacht wat is.Kennis gericht personeel zijn vriendelijk en werken netjes en goed (compliment jongens). Kan iedereen aanbevelen.

Bennie en Alie Poolman
10,0 / 10

-

Vakkundig en goed bedrijf.Ze hebben bij ons de houtkachel en de nieuwe pelletkachel geplaatst en dit tot volle tevredenheid.Alles brand nu een jaar en we zijn er dolgelukkig mee.

Margo & Jan
10,0 / 10

-

Alleen maar positieve ervaringen, ze zijn vakbekwaam, zijn vriendelijk en behulpzaam, komen hun afspraken na en hebben en leveren goed materiaal.

Anoniem
10,0 / 10

-

Al jaren klant voor de schoorsteenvegen. Betrouwbaar, vriendelijk en netjes werken. Prima bedrijf!

Braakhuis
9,0 / 10

-

Erg vriendelijk, denken zeer goed mee bij het maken van afspraken voor onderhoud van de schoorsteen. Netjes in het werk laten de boel schoon achter. Vriendelijk en betrouwbaar. Een aanrader.

Henk de Jong
8,0 / 10

-

Het is altijd goed gegaan behalve vorig jaar, De ingehuurde schoorsteenveger liet ons met verstopte kachelpijpen zitten

Immink
10,0 / 10

-

Vriendelijke ontvangst, goed voorgelicht over wat het beste is in onze situatie. Goed voldoende tijd voor ons genomen.Installatie thuis: keurig.

Anoniem
9,0 / 10

-

Ik ben zeer tevreden over het uitgevoerde werk aan mijn schoorsteenkanaal. De mannen hebben zorgvuldig en schoon gewerkt. Ik kan weer met een gerust hart mijn houtkachel stoken.

Anoniem
9,0 / 10

-

Wij zijn zeer tevreden, nemen ruim op tijd van het jaar een afspraak voor het vegen van het rookkanaal en flexibel als het onverhoopt niet uitkomst, en dat voor een redelijke prijs.

Mirjam Arends
10,0 / 10

-

Nette en betrouwbare mensen.

A. Roskam-Ningbers
10,0 / 10

-

Vriendelijke, deskundige schoorsteenvegers. Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf.

Anoniem
10,0 / 10

-

Goede service! Perfect bedrijf.

Siny Runneboom
10,0 / 10

-

Wat een service! Vanmorgen gebeld dat ik de gashaard niet meer aankreeg, zou teruggebeld worden, na 18.00 uur wordt ik gebeld. Op vrijdagavond nog wel! Of het goed is dat hij nog even langskomt. “…
Wat een service! Vanmorgen gebeld dat ik de gashaard niet meer aankreeg, zou teruggebeld worden, na 18.00 uur wordt ik gebeld. Op vrijdagavond nog wel! Of het goed is dat hij nog even langskomt. ” Dan zal ik hem even aanmaken” zegt hij. Moest wel even lachen dat hij direct zo optimistisch reageerde. En warempel, hij kreeg hem direct weer aan! Wilde hem betalen maar daar wou hij niets van weten, Henk Wetering enorm bedankt, je bent een vakman maar vooral een goed mens.

Anoniem
8,0 / 10

-

Waren iets te vroeg ( wat mij goed uit kwam) om de schoorsteen te vegen, maar vroegen keurig of dat uitkwam. Keurige lui, werken schoon en onze pijp van 11 meter was in no time weer proper. Lieten…
Waren iets te vroeg ( wat mij goed uit kwam) om de schoorsteen te vegen, maar vroegen keurig of dat uitkwam. Keurige lui, werken schoon en onze pijp van 11 meter was in no time weer proper. Lieten geen rommel áchter en met mobiele pin waren ze binnen een half uur klaar. chapeau!

Anoniem
9,0 / 10

-

Deskundig en perfect geveegd.

Anoniem
8,0 / 10

-

Hele goede ervaring met dit bedrijf…geweldig!!Hebben veel gedaan en we zijn zeer tevreden!!!We zeggen het anderen!!!!!!!

Anoniem
9,0 / 10

-

No-nonsens bedrijf. Vakmannen, weten waar ze over praten. Vriendelijk en harde werkers.

Zwarte piet
8,0 / 10

-

Jammer dat zo’n professioneel bedrijf 1 medewerkster in dienst heeft die na haar menselijke vergissing over een gewijzigde datum niet wil begrijpen dat zij de vergissing heeft gemaakt en dat het…
Jammer dat zo’n professioneel bedrijf 1 medewerkster in dienst heeft die na haar menselijke vergissing over een gewijzigde datum niet wil begrijpen dat zij de vergissing heeft gemaakt en dat het daardoor fout in de computer staat. Ze vond het niet nodig excuus te maken. Ik was er voor thuis gebleven en wilde geen nieuwe afspraak en dat was het einde van een klant die 25 ? jaar zeer tevreden was.

Kamphuis
10,0 / 10

-

Dit keer een andere schoorsteenveger geweest van een ingehuurd bedrijf via Vogelsangh . Zeer goede ervaring. Vakbekwaam schoorsteenveger, goed geholpen en alles keurig netjes achter gelaten. Top…
Dit keer een andere schoorsteenveger geweest van een ingehuurd bedrijf via Vogelsangh . Zeer goede ervaring. Vakbekwaam schoorsteenveger, goed geholpen en alles keurig netjes achter gelaten. Top zoals altijd. Nu van binnenuit geveegd, was wel lastig bij ons ivm met vreemd schoorsteenkanaal. Toch gelukt, veel roet verwijderd.

Aaltink
6,0 / 10

-

Was altijd goed.

marjan rijners
9,0 / 10

-

Uitstekende ervaring met het bedrijf De Vogelsangh. Onze schoorsteenveger is vriendelijk, behulpzaam maar vooral zeer vakbekwaam.

Homburg
8,0 / 10

-

Was verbaasd over nieuwe methode om van BINNENUIT te vegen, dit mede om de reden dit bij mij tot brand heeft geleid bij mijn vorige veger, en de reden was om over te stappen.De brandweer…
Was verbaasd over nieuwe methode om van BINNENUIT te vegen, dit mede om de reden dit bij mij tot brand heeft geleid bij mijn vorige veger, en de reden was om over te stappen.De brandweer heeft mij er toen op gewezen dat de oorzaak door niet grondig tot HELEMAAL bovenin te vegen.Ik ga er vanuit dat dit mij toekomstig nietStaat te wachten en vind dat ik u dit wel moet voorleggen .Vriendelijke groetenew homburg

Fam. J. van Nijen
8,0 / 10

-

Betrouwbaar en deskundig. Prettige omgang met klanten.

Jan van Asveldt
10,0 / 10

-

Al een behoorlijk aantal jaren bij ons de schoorsteen geveegd. Altijd alles netjes en schoon achtergelaten. Altijd op de tijd zoals afgesproken en de termijnen worden goed gepland.Wij zijn…
Al een behoorlijk aantal jaren bij ons de schoorsteen geveegd. Altijd alles netjes en schoon achtergelaten. Altijd op de tijd zoals afgesproken en de termijnen worden goed gepland.Wij zijn tevreden over dit bedrijf en hebben het daarom ook aan vrienden, kennisen en familie aanbevolen.

Anoniem
8,0 / 10

-

Prima..klantvriendelijk

Anoniem
8,0 / 10

-

Prima service

familie Kachel
8,0 / 10

-

Afspraak maken verloopt vlot via de mail goede prijs-kwaliteit verhoudingweinig rommel na het vegen

H.WATERINK
10,0 / 10

-

Prima vakmanschap. Ga zo Door.

Holtmaat
3,0 / 10

-

Planning niet goed voor elkaar. Of werknemer belt aan en geeft de klant geen gelegenheid om uit de tuin naar de voordeur te kunnen lopen. Weg is de werknemer weer.

A. Voors
9,0 / 10

-

Vorig jaar een houtkachel gekocht bij de Vogelsangh. Vakkundig geholpen en prima service. Dit jaar de schoorsteen laten vegen door het bedrijf. Ook dit is netjes en vakkundig uitgevoerd.

J Kleinlugtenbeld
10,0 / 10

-

Super profesioneel en goede service

Anoniem
10,0 / 10

-

Goede communicatie. Laagdrempelig.

J.W. van den Berg
10,0 / 10

-

Zeer goed.g

A. Bergman
9,0 / 10

-

Zeer deskundig te werk, netjes alle rommel opgeruimd. Snel gewerkt ipv 2 dagen deden ze er 1 lange dag over dit i.o.m. de opdrachtgever.

Anoniem
8,0 / 10

-

Goed

Hendriks
8,0 / 10

-

Prima en netjes weg geleverd. Aardige jongen

Vermeulen
8,0 / 10

-

Prima service, altijd op afgesproken tijd

F. Bruggink
10,0 / 10

-

Correct bedrijf. Ze maken de schoorsteen netjes schoon, komen de afspraken na en werken erg netjes.

Fam. Schipper-Joustra
10,0 / 10

-

Niks dan lof voor de firma De Vogelsangh!Er vond een grondige inspectie plaats voor de installatie, plaatsing zelf ook zeer kundig en netjes. Kan niets anders dan De Vogelsangh van…
Niks dan lof voor de firma De Vogelsangh!Er vond een grondige inspectie plaats voor de installatie, plaatsing zelf ook zeer kundig en netjes. Kan niets anders dan De Vogelsangh van harte aan iedereen aanbevelen!

van Laar
9,0 / 10

-

Goed advies bij het kiezen van de juiste kachel. Houden ook rekening met de andere vormen van verwarmen in de woning en geven advies over voldoende en juiste verse luchttoevoer. Plaatsing uiterst…
Goed advies bij het kiezen van de juiste kachel. Houden ook rekening met de andere vormen van verwarmen in de woning en geven advies over voldoende en juiste verse luchttoevoer. Plaatsing uiterst voorzichtig en secuur.

J.G. ten Hoopen
8,0 / 10

-

Correcte en goede controle en schonen van rookkanaal. Makkelijk en direct afrekenen. Plezierig en vertrouwd adres.

Johan Mulder
10,0 / 10

-

In elk opzicht zeer goed

Brinkman, Ommerschans
10,0 / 10

-

Een uitstekend bedrijf met evenzo uitstekende medewerker(ster)s!

Johan Mulder
9,0 / 10

-

Vriendelijke man. Werkt snel en netjes. Licht zijn werk toe. Kortom: zeer goed.

Johan Mulder
9,0 / 10

-

Zeer goed. Vriendelijke gesel, Werkt snel en netjes.Alleen maar lof!

Bos
10,0 / 10

-

Snel en netjes de schoorsteen geveegd. Geen rommel achtergelaten. Keurige en beleefde schoorsteenveger. Heel tevreden.

Anoniem
9,0 / 10

-

Prima geholpen.Alles netjes afgeplakt

Natuur kampeerterrein " De Olde Lucashoeve" Harm Hardonk Lemele
10,0 / 10

-

ZOWEL DE SCHOORSTEEN REPARATIE (alweer een paar jaar geleden) PERFECT GEDAAN !!!!ALS OOK HET ROOK KANAAL WEGEN, IS ZOALS ALTIJD: SNEL ,VAKKUNDIG, en vooral HÉÉL SCHOON !!!(den…
ZOWEL DE SCHOORSTEEN REPARATIE (alweer een paar jaar geleden) PERFECT GEDAAN !!!!ALS OOK HET ROOK KANAAL WEGEN, IS ZOALS ALTIJD: SNEL ,VAKKUNDIG, en vooral HÉÉL SCHOON !!!(den jong is zien geld dikke weerd)

Jaap Siepel
8,0 / 10

-

Wij worden correct behandeld.

Anneke van de Riet
9,0 / 10

-

Er wordt netjes en professioneel gewerkt. Totaal geen overlast. Alles wordt weer opgeruimd en de vuilniszak met de as/rommel uit de schoorsteen wordt keurig dichtgeknoopt achtergelaten. Betalen kan…
Er wordt netjes en professioneel gewerkt. Totaal geen overlast. Alles wordt weer opgeruimd en de vuilniszak met de as/rommel uit de schoorsteen wordt keurig dichtgeknoopt achtergelaten. Betalen kan contant/per pin of op rekening. Heel handig. Afspraak wordt ruim van te voren aangegeven en kan evt. aangepast worden. Er worden tijdsblokken van max. 3 uur gehanteerd. Deze zijn tot nu toe nooit overschreden.

Anoniem
8,0 / 10

-

Prima en betrouwbaar met tijdsafspraken.

Maaike Slot
9,0 / 10

-

Onze ervaring met de werkzaamheden van De Vogelzangh zijn goed. Ze gaan professioneel te werk en zijn hierin deskundig.

Anoniem
8,0 / 10

-

Prima werk geleverd en prima service.

Anoniem
10,0 / 10

-

Volgens afspraak gearriveerd, netjes en vlot gewerkt en het belangrijkste: de schoorstenen grondig en vakkundig geveegd.

G lennips
8,0 / 10

-

Goed en niet te duur komen afspraken na bellen als het later wordt

f de goijer
9,0 / 10

-

Gewoon goed

Broekhuis
9,0 / 10

-

Wij maken al heel veel jaar gebruik van jullie dienst en zijn hierover heel erg tevredenCorrect en netjes . Top

Anoniem
8,0 / 10

-

Al jarenlang ons vast schoorsteenveegbefrijf en adviseur over het stoken van hout.

A Zomers
8,0 / 10

-

Deskundig, goed vakmanschap, goed overleg mogelijk, zeer prettig in omgang

Ineke Dunnewind
10,0 / 10

-

Super correct. Werken netjes en vriendelijk personeel.

Struijs
8,0 / 10

-

Prima. Prettig dat afspraak en herinnering per email worden gestuurd. Schoonmaken vlot en schoon gewerkt.

Jan Folkers
10,0 / 10

-

Prima dienstverlening. Alles conform afspraak.

D.J. van Brussel
8,0 / 10

-

Goed werk geleverd, nette schoorsteenveger, keurig en schoon

Jan Goos
10,0 / 10

-

Komen afspraken na . Wordt zeer netjes gewerkt. Kortom professioneel bedrijf.

S. Visser
8,0 / 10

-

Chris heeft de schoorsteen weer prima schoon gemaakt. Fijn weekend.Met vriendelijke groet,S. Visser

Anoniem
8,0 / 10

-

Goed! Prima werk

Suithoff Hardenberg
8,0 / 10

-

Positief,

Ogink
10,0 / 10

-

De Vogelsangh is een correct bedrijf dat ruim van te voren bericht over het schoorsteenvegen. De schoorsteenveger in kwestie is vriendelijk en levert prima werk. We willen daarom ook graag…
De Vogelsangh is een correct bedrijf dat ruim van te voren bericht over het schoorsteenvegen. De schoorsteenveger in kwestie is vriendelijk en levert prima werk. We willen daarom ook graag door met De Vogelsangh

Anneke Klos
10,0 / 10

-

De jongens die de schoorsteen komen vegen verrichten goed en netjes werk..en zijn vriendelijk

Jb
10,0 / 10

-

Zeer netjes in omgangZorgvuldig en netjes gewerkt

Anoniem
8,0 / 10

-

Leveren goed werk, maken tijdig een afspraak

Thea Josephus Jitta
10,0 / 10

-

Wij ervaren ‘ De Vogelsangh’ als een heel plezierig bedrijf. Gemaakte afspraken worden nagekomen. De prijs kwaliteit verhouding is prima. En niet in de laatste plaats de mensen waar we mee te maken…
Wij ervaren ‘ De Vogelsangh’ als een heel plezierig bedrijf. Gemaakte afspraken worden nagekomen. De prijs kwaliteit verhouding is prima. En niet in de laatste plaats de mensen waar we mee te maken hebben zijn allemaal erg aardig en kundig.

Familie Veneberg Oranjestraat 34 7681 DN Vroomshoop
10,0 / 10

-

De schoorsteenveger was keurig op tijd .hij heeft nauwkeurig en heeft alles netjes afgewerkt.Hij verdient een schouderkop Wij zijn heel tevreden .Hartelijk…
De schoorsteenveger was keurig op tijd .hij heeft nauwkeurig en heeft alles netjes afgewerkt.Hij verdient een schouderkop Wij zijn heel tevreden .Hartelijk dank. Familie Veneberg Vroomshoop

Middelveld
10,0 / 10

-

Alles heel netjes en correct. Super!

Anoniem
10,0 / 10

-

Goede kwaliteit, en prima service. Heel vriendelijke en vakbekwame man. Goed advies over stoken.

Anoniem
10,0 / 10

-

We hebben alleen maar goede ervaringen met jullie bedrijf, vriendelijk personeel die hun werk goed doen!

E. Dragt
9,0 / 10

-

Niet de eerste keer dat de Vogelsangh langskomt. Zeer tevreden over de werkzaamheden.

Hesselink
10,0 / 10

-

Het schoorsteenvegen is netjes uitgevoerd, we zijn helemaal tevreden.

Anoniem
8,0 / 10

-

Keurige medewerker die onze schoorsteen heeft geveegd. Werkte zeer netjes en schoon. Dit al verscheidene jaren.

Anoniem
10,0 / 10

-

Een goede ervaring met jullie!!! Top!?

G. Lennips
10,0 / 10

-

Goed afspraken mee te maken en er wordt netjes gewerkt

M. Keizer
10,0 / 10

-

Dit was onze eerste keer dat we een schoorsteenveger nodig hadden ivm verhuizing naar een woning met open haard. En dit is erg goed bevallen, goed kontakt bij het maken van een afspraak.
Dit was onze eerste keer dat we een schoorsteenveger nodig hadden ivm verhuizing naar een woning met open haard. En dit is erg goed bevallen, goed kontakt bij het maken van een afspraak.En met het vegen een prettige medewerker die erg netjes en schoon aan het werk is geweest.Voor ons volgend jaar weer.

Anoniem
10,0 / 10

-

Keurig netjes en correct. Verstand van zaken

ada buwalda
8,0 / 10

-

Positief netjes zorgvuldig.

Van der geest
8,0 / 10

-

Prima

Geke tempert
8,0 / 10

-

Schoosteenvegen en advies bij neiuwe kachel en kanaa,

Anoniem
10,0 / 10

-

Onlangs schoorsteen laten vegen door Chris Veurink. Prima gedaan ! Uiterst precies. Mag weer komen.

schildersbedrijf Holtvluwer
10,0 / 10

-

Prima vakkundige mensen, vriendelijk en betrouwbaar

G. Klok
10,0 / 10

-

Zeer correcte medewerkers. Goed overleg, indien nodig en deskundige antwoorden op vragen. Ben uitermate tevreden.

J.Hamberg
10,0 / 10

-

Het vegen van de schoorsteen werd vakkundig uitgevoerd, nadien was er geen sprake van roetdeeltjes op meubels e.d. Schoon werk dus. De medewerkers waren vlot in de omgang.Volgend jaar weer!

W.Bosscha
8,0 / 10

-

Wij zijn tevreden over de geleverde werkzaamheden. Afspraken worden nagekomen en de medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam.

Ben van der Velde
10,0 / 10

-

Ze hebben de schoorsteen geveegd,en het is goed en keurig gedaan

B.Menkveld
10,0 / 10

-

Keurig netjes gewerkt door dhr.Veurink. Perfect

Anoniem
10,0 / 10

-

Ze werken schoon en zijn vriendelijk.

Gerben Stokvisch
10,0 / 10

-

Zeer goede dienstverlening, correcte werknemers en ze leveren goed en netjes werk. Je kan ervan op aan

Anoniem
10,0 / 10

-

Uitstekend en correct personeel . Werkt netjes

Anoniem
10,0 / 10

-

Heel positief.Keurig werk geleverd!

Anoniem
10,0 / 10

-

Super

Fam.J.van Leusen
10,0 / 10

-

Vorig jaar schoorsteenbrand gehad, de firma heeft ons uiterst goed en vakkundig en snel geholpen.Goede service.

R. de Groot
9,0 / 10

-

Uitstekende service. Goede verhouding prijs/kwaliteit.

Veltink
10,0 / 10

-

Zeer goed

Christel Keupers
8,0 / 10

-

Ik ben al jarenlang zeer tevreden over de diensten van De Volgelsangh

Harry Knuiman
10,0 / 10

-

Al een groot aantal jaren wordt onze schoorsteen geveegd door de Vogelsangh. Altijd mooi op tijd conform de afspraak en wat nog belangrijker is: altijd wordt goed werk geleverd en alles netjes…
Al een groot aantal jaren wordt onze schoorsteen geveegd door de Vogelsangh. Altijd mooi op tijd conform de afspraak en wat nog belangrijker is: altijd wordt goed werk geleverd en alles netjes achtergelaten. Als het nodig is krijgen wij deskundige informatie over bijv. stookgedrag en de staat van het rookkanaal. Noodzakelijke klusjes (bijv. de laatste keer het dichtkitten van breuken in de zijpaneeltjes) worden zonder probleem en zonder verdere kosten gedaan. Je leest wel eens over slecht werk en hoge kosten van onbetrouwbare schoorsteenvegers. Maar de Vogelsangh is voor ons het toppunt van betrouwbaarheid en vakmanschap. Kortom: als het aan ons ligt gaan de in de toekomst door met dit bedrijf.

Anoniem
10,0 / 10

-

Een houtkachel aangeschaft en periodieke schoorsteen reiniging. Vriendelijk bedrijf, goede communicatie, leuk personeel met betrokkenheid.

bert waterink
10,0 / 10

-

Zeer goed zowel de eigenaar als zijn personeel zijn zeer vriendelijk en behulpzaam ze laten geen rommel achter

S. Van der schief
10,0 / 10

-

Prima, geen op-/aanmerkingen

M de Vries
10,0 / 10

-

Het is een plezier om met dit bedrijf om te gaan. Altijd vriendelijk en professioneel. Ze zijn consequent in hun afspraken en leveren kwaliteit.

E. Schuitemaker
10,0 / 10

-

Zeer positief

Anoniem
9,0 / 10

-

Vakbekwaam en top

Anoniem
9,0 / 10

-

Prima bedrijf! Vriendelijke werknemers. Staan altijd klaar.

Anoniem
7,0 / 10

-

Vriendelijk, klantgericht goede service

W. Slomp
10,0 / 10

-

Bedrijf werkt keurig volgens tijdsafspraak. Kachel en omgeving worden netjes afgedekt zodat er geen rommel kan ontstaan. Zeer vriendelijke werknemer.

Anoniem
10,0 / 10

-

Wij hebben louter positieve ervaringen met dit bedrijf. Altijd behulpzaam, oplossingsgericht en op tijd.

Brinkman, Ommerschans
10,0 / 10

-

Een bijzonder kennisrijk bedrijf, zeer gedegen werkend en met een team van uiterst enthousiaste en vertrouwenwekkende medewerkers.

De Faanke 4, Lemele
10,0 / 10

-

Schoorsteen vegen

Anoniem
8,0 / 10

-

Dit bedrijf verzorgt al jarenlang het vegen van onze schoorsteen tot volle tevredenheid.

Anoniem
10,0 / 10

-

Profesionele mensen, ze weten waar ze over praten.

de Lange Ommen
10,0 / 10

-

Afspraak nagekomen,zeer beleefde werknemer, geen spatje roet na het vegen gevonden.Dit bedrijf kan ik iedereen aanraden.

Rik
8,0 / 10

-

Schoorsteen geveegd, netjes gewerkt, correcte medewerker.

Sportel
8,0 / 10

-

Positief. Snelle reactie voor aanvraag offerte (zelfde avond komen kijken). Goed advies en afspraken m.b.t uitvoering worden nagekomen. Werkzaamheden zijn naar tevredenheid uitgevoerd.

Kleinlugtebeld
10,0 / 10

-

Prima, aankondiging voor het bezoek prima. Als je niet kunt kun je makkelijk ruilen. De opdracht wordt altijd netjes uitgevoerd. De mensen werken altijd netjes en zorgvuldig.

trimsalon de teugelhof
10,0 / 10

-

Prima

Burgman
10,0 / 10

-

Prima bedrijf met veel kennis en heel vriendelijk personeel

G.J. Venebrugge
10,0 / 10

-

Prima werk geleverd.

johan lohuis
10,0 / 10

-

Net als de vorige jaren Honderd procenttevreden over het schoorsteen vegen en de aardige zwarte man..

A. Palland
8,0 / 10

-

Correcte benadering door medewerkers; komt afspraken na en hanteert een goede prijs-kwaliteitsverhouding; zorgvuldig in het verrichten van werkzaamheden (schoorsteenvegen)

oldeman
8,0 / 10

-

Goede ervaring, netjes werken en vriendelijk personeel

H.Meijer uit Hardenberg
10,0 / 10

-

De Vogelsangh is een bedrijf dat afspraken prima nakomt.Ook de werkzaamheden worden volledig naar wens uitgevoerd.Een aanrader.

Anoniem
10,0 / 10

-

Wij hebben alleen maar goede ervaringen met De Vogelsangh. Daar waar nodig geven ze goed advies en de schoorsteen wordt vakkundig schoongemaakt !

hilbert bakker
10,0 / 10

-

Een verademing in vergelijking met het vorige bedrijf. Vriendelijk personeel. Werkt netjes schoon. Top!!!

van wijk de vries
10,0 / 10

-

Keurig, correct, op tijd, ter zake kundig

Jan Verhoek
10,0 / 10

-

Een correcte dienstverlening verricht door vriendelijke en voor zover ik kan beoordelen ter zake kundig medewerkers.

Anoniem
10,0 / 10

-

Prima

Raymond de Graaf
10,0 / 10

-

De medewerkers zijn zeer vakbekwaam en werken heel erg netjes! Verder heeft schoorsteenbedrijf De Vogelsangh een professionele website waarop duidelijk is aangeven welke diensten en…
De medewerkers zijn zeer vakbekwaam en werken heel erg netjes! Verder heeft schoorsteenbedrijf De Vogelsangh een professionele website waarop duidelijk is aangeven welke diensten en producten worden geleverd.

Loes van der Vecht
8,0 / 10

-

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze van de medewerkers.

Henk de Vries
8,0 / 10

-

Vol lof over de persoonlijke betrokkenheid van de medewerkers en het deskundig advies dat wij kregen bij de aankoop van onze kachel.

Anoniem
10,0 / 10

-

Met de wensen die wij hadden is goed gekeken naar de mogelijkheden die er zijn. Fijn dat er niet gekeken wordt naar de meest dure kachel, maar naar de kachel die het beste past bij ons!

Linda
10,0 / 10

-

Geweldig kachel gekocht! In de presentatieruimte samen met Henk een kachel uitgezocht die perfect past bij ons huis.

Geef uw mening!

Schrijf nu uw beoordeling over ons! Geef uw beoordeling