• Meer dan 40 jaar ervaring
  • Erkend specialist in schoorsteenvegen
  • Aangesloten bij ASPB en NHK

Online hout bestellen

Als extra service biedt Schoorsteenbedrijf de Vogelsangh graag goed brandhout aan mét klantkorting. Door te stoken met goed brandhout behaald u een hoog rendement en een schone verbranding. Hiermee denkt u ook aan het milieu.

Ieder haardhout heeft diverse eigenschappen. Welk haardhout u moet kiezen hangt af van het effect dat u wilt bereiken. Verschillende houtsoorten hebben een andere periode waarover ze warmte afgeven. Over het algemeen geeft een zachtere houtsoort zoals berken of Elzen sneller de warmte af dan een hard soort zoals eiken. Het voordeel van een snellere warmte afgifte is dat uw woonkamer sneller op temperatuur is. een nadeel daarvan is dat het haardhout in kortere tijd is opgebrand. Een hardere houtsoort heeft als nadeel dat het iets moeilijker is om aan te steken.

Masterfire verkoopt enkel ovengedroogd haardhout. Hierdoor wordt een laag vochtigheidspercentage gegarandeerd. Ovengedroogd hout heeft minder teeraanslag waardoor het veiliger is, een hoger rendement behaald en u geen last heeft van schimmels of ongedierte.

Online hout bestellen

KORTINGSCODE:  vogelommen2020

Online hout bestellen