• Meer dan 40 jaar ervaring
  • Erkend specialist in schoorsteenvegen
  • Aangesloten bij ASPB en NHK

Ons team

Om onze klanten maximaal te kunnen bedienen en om het gehele traject in goede banen te kunnen leiden is ons team samengesteld uit de directie, uitvoerend personeel en registrerend personeel.

Directie – De eigenaren H. Wetering en J. Wetering zijn in het bezit van de titel Meester Schoorsteenveger. Ze hebben de hele opleiding doorlopen en vele jaren kennis en ervaring opgedaan. Zij dragen hun kennis en kunde graag over op de werknemers. Hierdoor worden de schoorsteenvegers eerst intern opgeleid. Aansluitend volgen de werknemers een cursus bij de ASPB voor het behalen van hun ‘gezel’ schoorsteenveger. De schoorsteenmeesters weten alles van kachels en schoorsteentechniek. Zij voeren zelf de verkoopgesprekken en komen bij u langs voor video inspecties. Daar waar deskundigheid is vereist zullen ze zelf de werkzaamheden uitvoeren.

Uitvoerend – Onze (gezel) schoorsteenvegers komen bij u aan huis om de klussen uit te voeren en daar waar nodig te voorzien van gratis advies. U kunt ons personeel herkennen door de foto’s die hieronder staan of aan de kleding die zij dragen. Zwarte kleding met daarop het logo van de Vogelsangh. Zij rijden altijd in een bus van De Vogelsangh.

Registrerend – Voor een afspraak, financiĆ«le vraag of klacht kunt u terecht bij onze administratieve afdeling. Hier wordt alles geregistreerd zodat we u zo goed mogelijk kunnen helpen. Mensen die al langere tijd klant bij ons zijn kunnen bij ons de historie van de kachel opvragen. Dit kan in uw voordeel werken bij bijvoorbeeld een overdracht aan nieuwe bewoners of voor een schade uitkering van de verzekering.

Jordi Wetering

Meester Schoorsteenveger (directeur- eigenaar)

Lian Wetering

Administratie

Mariska Moltman

Administratie

Sanne Grotemarsink

Planning

Jordy van Velzen

Gezel schoorsteenveger

Jim Groen

Installateur/Schoorsteenveger

Maung Kyaw

Werkplaatsmedewerker

Frederik Veurink

Installateur/Schoorsteenveger - ZZP-er

Mark van Beesten

Installateur/Schoorsteenveger

Christian van der Veen

Installateur/Schoorsteenveger - ZZP-er

Henk Wetering

Meester Schoorsteenveger - gepensioneerd