• Meer dan 40 jaar ervaring
  • Erkend specialist in schoorsteenvegen
  • Aangesloten bij ASPB en NHK

Elektrische haarden

Heeft uw woning geen rookkanaal of wilt u simpelweg niet met gas of hout stoken? Dan is een elektrische haard voor u de perfecte oplossing. Het enige wat u nodig heeft is een stopcontact. En vergis u niet: dankzij innovatieve technieken kunt u ook met een elektrische haard genieten van warmte en een levendig vlammenspel. De elektrische haarden realiseren namelijk en warmtevolle sfeer die vandaag goed overeenkomt met een echt houtvuur. U kunt uw haard laten inbouwen of kiest voor een vrijstaande haard: de mogelijkheden zijn eindeloos.

De voordelen van een elektrische haard:

Veilig
Een elektrische haard is een zeer veilige optie vergeleken met gashaarden, hout- of pelletkachels. Het heeft namelijk geen echt vuur dus ook geen warmte. De ideale oplossing voor nieuwsgierige kinderhandjes. Wanneer een elektrische haard een ingebouwde verwarming heeft, zit deze aan de achterkant veilig ingebouwd.

Milieuvriendelijk
Een elektrische haard stoot geen schadelijke stoffen uit. Helemaal in combinatie met zonnepanelen is een elektrische haard milieuvriendelijk.

Weinig onderhoud
Een elektrische haard heeft ook weinig onderhoud. De schoorsteen hoeft niet geveegd te worden en de ruiten hebben geen roetaanslag. Af en toe een stofdoek over de kachel heen en het controleren van de elektrische componenten is doorgaans alles wat nodig is. U heeft dus relatief weinig onderhoud voor een haard.

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen?

Wilt u meer weten over elektrische haarden of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0546-673080 of stel uw vraag door onsĀ contactformulier in te vullen.

Wij helpen u graag verder!