Onze presentatieruimte is geopend op afspraak van donderdag t/m zaterdag.

  • Meer dan 35 jaar ervaring
  • Erkend specialist in schoorsteenvegen
  • Aangesloten bij ASPB en NHK

Elektrische haarden

Een vlammenspel geeft uw inrichting een nieuw elan. Maar wat als u geen schoorsteen hebt? Of u hebt een gashaard en u wilt toch graag blijven genieten van een vlammenspel en heerlijke warmte. Dan is de elektrische haard een oplossing.

Welke haard past bij u?

Bij het kiezen van een haard of kachel komen verschillende aspecten kijken die voor u belangrijk zijn. Allereerst is het belangrijk om voor uzelf uw verwachtingen van de haard op een rijtje te zetten. Gaat het voornamelijk om de sfeer of toch om het verwarmen van de desbetreffende ruimte? Welk vermogen heeft u nodig?

Het gevaar schuilt dat u vaak een haard of kachel kiest met een te groot of een te klein vermogen. Hoe groter de ruimte is waar de haard komt te staan, hoe hoger het vermogen van de haard moet zijn. Als u een haard kiest met een te hoog vermogen is het mogelijk dat u maar tijdelijk kunt genieten van het vlammenspel of al snel terug moet naar een lage stand. Naast de grootte van de ruimte, is het voor de hoogte van het vermogen ook van belang hoe goed het huis geïsoleerd is.

Van gas naar elektrisch

Vandaag de dag wordt er veel gesproken over woningen die volledig van het gas af moeten. U kunt uw gashaard doorgaans vrij makkelijk omzetten naar een elektrische haard. U hebt voor een elektrische haard namelijk geen afvoer nodig, enkel een stopcontact.

Inbouw of vrijstaand – Dankzij de innovatieve technieken kunt u ook met een elektrische haard genieten van warmte en een levendig vlammenspel. U kunt uw haard laten inbouwen, maar ook een vrijstaande haard behoort tot de mogelijkheden.

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen?

Wilt u meer weten over gaskachels of gashaarden of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0546-673080 of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.

Wij helpen u graag verder!