• Meer dan 35 jaar ervaring
  • Erkend specialist in schoorsteenvegen
  • Aangesloten bij ASPB en NHK

Pelletkachels

Een pelletkachel verenigt de sfeer van een traditionele houtkachel met de nieuwste technologie en het hoogste bediencomfort. Behalve door een snelle opwarming en de stille werking vallen pelletkachels met name op door hun compacte afmetingen. Met zijn schone verbranding en hoge rendement stookt u super duurzaam.

De automatische brandstoftoevoer, eenvoudige bediening via het touch display en kantelend asrooster (modelafhankelijk), zijn enkele voordelen van een pelletkachel.

Voordelen pelletkachel

Maximum gebruiksgemak – Een touch display zorgt voor een intuïtieve bediening van alle functies.

Minder elektriciteitsverbruik –  Onderdelen in de pelletkachels zijn ontworpen voor minimaal stroomverbruik

Minimale inspanningen – Een zogenaamd Multiair systeem kan meerdere kan warme lucht naar 1 of twee extra ruimtes transporteren.

Extreem stille werking – Een continu pelletaanvoer, optimale rookgasafvoer en de afwezigheid van een convectieventilator kunnen het werkingsgeluid minimaliseren.

Snelle ontsteking – Een keramisch ontstekingssysteem zorgt voor een snelle ontsteking en een lange levensduur met weinig onderhoud.

Ecologische verwarming – Het gebruik van hernieuwbaar materiaal in de vorm van houtpellets maakt dat een pelletkachel CO2-neutraal werkt.

Natuurlijke warmteverdeling zonder stof – Door de distributie van warme kucht door straling en natuurlijke convectie is er geen stofafgifte of geluid.