Barbas Cuatro-3 75

Categorie:

Beschrijving

De Cuatro-3 is de nieuwe generatie houthaarden van Barbas. Een serie prachtige houthaarden die de voordelen van een inbouwhaard combineert met het plaatsingsgemak van een inzethaard. Hierdoor is de Cuatro-3 geschikt voor zowel compleet nieuwe haardsituaties als ook ter vervanging van uw huidige haard.

De Cuatro-3 is eenvoudig te plaatsen en optioneel verkrijgbaar met een krachtige ventilator waardoor de warmte nog sneller door de ruimte wordt verspreid. De ventilator bevindt zich onder het toestel, dit biedt de mogelijkheid om de ventilator naar wens aan of uit te zetten door de traploze bediening.

Afhankelijk van de situatie is de Cuatro-3 op verse buitenlucht aan te sluiten. Indien het toestel geplaatst wordt als een inzethaard kan de verbrandingslucht uit uw woonkamer worden gehaald. Door de verdiepte stookbodem van de Cuatro-3, blijft het brandhout netjes in de verbrandingskamer van de haard liggen. Nóg een groot voordeel: Door het stookrooster met primaire luchttoevoer, is het aanmaken en bedienen van de haar zeer eenvoudig. Kortom: Met Cuatro-3 geniet u snel, simper en lang van echt houtvuur.

Extra informatie

Merk

Barbas

Afmetingen

50×45,5×75 cm (HxBxD)

Diameter

180

Capaciteit

10 – 14 kW

Gewicht

138 kg